Junior Rangers Sallandse Heuvelrug

GEZOCHT!
Wil jij een echte 'Ranger' worden?

Hou je van de natuur, buiten zijn, kamperen en van je handen uit de mouwen steken? Ben je tussen de 12 en 18 jaar en niet van suiker? Dan heb jij het in je om een goede Junior Ranger te worden!
Als Junior Ranger ben je een soort boswachter en bescherm je het Nationaal Park. Je leert veel over planten en dieren en zet je in door allerlei activiteiten. Denk aan het inventariseren van de nachtzwaluw of de jeneverbes of lekker met je handen uit de mouwen een stuk heide opschonen. Ook leer je vuur maken en eten uit de natuur halen. Soms help je bij de organisatie van een evenement en ieder jaar ga je op bezoek bij een ander Nationaal Park of natuurgebied. Ook ga je jaarlijks op zomerkamp. Maar het belangrijkste is het gezellig samen zijn en de lol.

De activiteiten en bijeenkomsten zijn op zaterdagen en duren ongeveer twee uur. Er zijn zo'n 8 a 10 bijeenkomsten per jaar. De kosten bedragen circa 50 euro per jaar. Kijk voor meer informatie op www.juniorrangers.nl. 

Kom kennismaken op 20 mei
Ben je benieuwd of Junior Rangers wat voor jou is? Kom dan zaterdag 20 mei om 14:00 – 17:00 uur naar de kennismakingsmiddag bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug.
Speciaal voor jongeren die interesse hebben, organiseren we een leuke middag waardoor je een idee krijgt wat Junior Rangers zijn. We geven je informatie, maar gaan ook buiten een activiteit doen. De middag is gratis en geheel vrijblijvend.

Wil je je opgeven of heb je vragen? Bel of mail naar Linda de Haan, l.m.de.haan@ivn.nl, 06-29538640.