Meedenken

Zoals u onder ‘de aanleiding’  kunt lezen, staat het uitvoeren van dit pakket aan maatregelen vast. Dit voeren Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten uit in opdracht van de Provincie Overijssel. In twee gebieden wil Staatsbosbeheer graag samen met gebruikers en omwonenden in gesprek over de exacte inrichting. 

Zunasche Heide
Op de Zunasche Heide ontstaan door de nieuwe inrichting van het gebied nieuwe recreatiemogelijkheden. Wij denken graag samen met betrokken omwonenden en gebruikers na over deze invulling.
Wil u meedenken over de inrichting in dit gebied? Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar sallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Helhuizen / onderduikershut
De omgeving van Helhuizen en de onderduikershut gaat door de nieuwe inrichting ingrijpend veranderen. Daarom nodigt Staatsbosbeheer hier ook betrokkenen uit om mee te denken over dit deel. Wij horen bijvoorbeeld graag uw ideeën over de directe omgeving van de onderduikershut, eventueel nieuw aan te leggen wandelpaden en verdere recreactieve mogelijkheden.
Na de zomer starten we dit traject en nodigen we geïnteresseerden uit om in een paar bijeenkomsten dit plan verder uit te werken. Wilt u meedenken? Stuur dan een e-mail met uw contactgegevens naar sallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl.

Deel online je mening!
U kunt ook via het online platform ‘Echt Salland’ meedenken over de gehele Sallandse Heuvelrug. Wie zich aanmeldt voor het online panel van Echt Salland, ontvangt elke maand een enquête over een bepaald onderwerp. Na iedere enquête volgt een terugkoppeling van de resultaten. En dat niet alleen. Er wordt ook direct aangekondigd wat er wordt gedaan met die resultaten. Daar zit de kracht van Echt Salland.
 
Denkt u graag met ons mee? Kijk dan op www.echtsalland.nl Bekijk hier het introductiefilmpje met  de boswachters Ine en Kees Jan: