Kinderfilm Uilenbal en braakbal pluizen

In Buitencentrum Sallandse Heuvelrug van Staatsbosbeheer zal  op maandag 23 oktober, woensdag 25 oktober en vrijdag 27 oktober de film Uilenbal vertoont worden
Centraal staat vriendschap en natuur. De film is opgenomen in een natuurgebied van Staatsbosbeheer. Men kan een kaartje online reserveren voor € 3.50 p.p. .  De filmvoorstelling begint om 11.00 uur tot 12.30 uur of van 14.30 uur tot 16.00 uur                                                          
De film is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

De film
Uilenbal gaat over de 8-jarige Meral die in haar nieuwe huis een muisje vindt. Ze noemt hem Piepiep. Stiekem neemt ze het muisje mee op schoolkamp, en dankzij de muis maakt ze nieuwe vrienden. Maar dan wordt Piepiep gegrepen door een uil. Meral gaat met haar nieuwe vrienden op zoek: ze beleven allerlei avonturen in de natuur, het wordt een ware expeditie.

Veel activiteiten in de herfstvakantie.
Gedurende de herfstvakantie zijn er  nog meer activiteiten in het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug. Kom bijvoorbeeld braakballen pluizen of een uilenkleurplaat inkleuren, deze kleurplaat kun je al downloaden op de site van het buitencentrum. Lever jou kleurplaat in bij het buitencentrum Sallandse Heuvelrug en maak kans op één van de leuke prijzen, waaronder je eigen uitpluis braakbal set. . Het braakbal pluizen is van 13.00 uur tot 14.30 uur, meld je hiervoor online aan, kosten zijn 3.00 p.p.

Reserveren
Op www.staatsbosbeheer.nl/uilenbal kun je zien welke activiteiten er zijn en online je kaartje reserveren. Wees er vlug bij, want vol is helaas vol.