Op zoek naar het winterzonnetje op de Sallandse heuvelrug

09.02.2018

Zondag 25 februari organiseert het Wereld Natuur Fonds, in samenwerking met Natuurdiorama Holterberg een fotowandeling in de mooie Sallandse natuur, voor volwassenen en voor kinderen.
De organisatie die zich inzet voor wereldwijde natuurbescherming blijft deze keer dicht bij huis. Op de Holterberg is een route uitgezet voor natuurliefhebbers met een passie voor fotografie
.

Wat kun je verwachten?

We starten om 9.00 uur in Natuurdiorama Holterberg. Adres: Holterbergweg 12
, 7451 JL Holten.
Na een korte introductie over het WNF start de fotowandeling. Je ontvangt van ons een route/ plattegrond en kunt dan zelf op pad gaan. Ook is het mogelijk om onder begeleiding de route te lopen. Natuurlijk hopen we op een mooi winterzonnetje.    uiterlijk 11.00 uur verwachten we je weer terug bij het museum, waar een warme drank voor je klaar staat. Deelnemende kinderen ontvangen bovendien een echt certificaat.

Omdat we erg benieuwd zijn naar je foto’s kun je achteraf je 3 mooiste foto’s naar ons mailen. Per doelgroep (1x volwassenen en 1x kinderen) wordt er een winnende foto gekozen door de vakjury.
Alle foto’s worden gepubliceerd op onze facebookpagina.  De winnende foto’s worden daarnaast zelfs afgedrukt en een jaar tentoongesteld in het museum van Natuurdiorama.

Algemene informatie:

  • inschrijfgeld is 15 euro voor volwassenen, 10 euro voor kinderen en voor WNF-rangers 7,50 euro. Dit is inclusief een consumptie en 1 toegangskaartje voor het natuurmuseum.
  • inschrijven kan tot en met 22 februari via twentevechtdal@wnfregioteam.nl onder vermelding van je naam en leeftijd (zonder inschrijving ben je ook welkom maar de kans bestaat dat de workshop vol is).
  • minimum aantal deelnemers is 8
  • volwassenen (op eigen gelegenheid of onder begeleiding van een fotograaf)
  • kinderen + ouders (onder begeleiding van een fotograaf)
  • je bent in het bezit van een fotocamera
  • stevige wandelschoenen zijn aan te raden