Sallandse Heuvelrug Pinksterfair, laat je verrassen!

21.05.2018

Op tweede Pinksterdag, 21 mei, kun je bij het buitencentrum van de Sallandse Heuvelrug in Nijverdal genieten van een gezellige en sfeervolle pinksterfair.
Laat je verrassen door een diversiteit aan hedendaagse ambachten, cultuur, kunst, gezondheid, eten en de mooiste handelswaren. Geniet van een kopje koffie, of wijntje op het terras van restaurant Buitengewoon Lekker. Zo wordt deze dag een heerlijk uitje voor jong en oud.

De exposanten op de pinksterfair zijn lokale ondernemers, tuinders, bedrijven, hobbyisten, stichtingen en organisaties. Je kunt er nieuwe ideeën opdoen, demonstraties bijwonen, workshops volgen en uiteraard producten aanschaffen. Van sieraden, outdoor producten, bloemen, lifestyle, tuinaccessoires, antiek en brocante tot de verschillende huisgemaakte streekproducten van de restaurants en tuinders uit de regio.
Kortom, genoeg te zien, te proeven, te horen en te beleven.

Op de Sallandse Heuvelrug pinksterfair is nog plaats voor exposanten met streekproducten en handmade producten. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Ria de Zwart van Staatsbosbeheer. Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, T 0548-612711 of per e-mail: buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl

Locatie:        Buitencentrum Sallandse Heuvelrug
                          Grotestraat 281 7441 GS Nijverdal
Datum:              Maandag 21 mei 2018
Aanvangstijd:   10.30 uur
Eindtijd:            16.30 uur
Telefoon:            0548-612 711
E-mail:                buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl