Sallandse Heuvelrug Zomerfair, het echte zomergevoel!

07.06.2018

Begin de zomer met heerlijk inspiratie op te doen voor binnen en buiten bij onze specialisten, smaakmakers en trendsetters!
In een oase van groen, in een prachtige bosrijke omgeving nemen wij je mee naar de fijnste kramen waar je de allerleukste producten kunt shoppen. Van streekproducten, brocante en fashion,  tot de meest hippe hebbedingetjes voor in en om het huis.
Marike Plomp zal ook tijdens de zomerfair aanwezig zijn, Zij maakt prachtige traditionele Henna versieringen gemaakt van 100% natuurlijke HomeMade hennapasta.
Wil je een workshop boogschieten volgen, op zondag 22 juli en 19 augustus is buitensport Zwolle weer aanwezig om je dit te leren, online aanmelden  is verplicht, dit kan via onze site van het buitencentrum Sallandse Heuvelrug>>>
Voor ontspanning strijk je neer op het verkoelende terras van het restaurant Buitengewoon Lekker, en terwijl de kinderen lekker spelen, kun jij genieten van een mooi glas wijn & lekkere versnaperingen.

Kortom, genoeg te zien, te proeven, te horen en te beleven rondom het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug.

Op de Sallandse Heuvelrug zomerfair is nog plaats voor exposanten met streekproducten en handmade producten. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Ria de Zwart van Staatsbosbeheer. Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, T 0548-612711 of per e-mail: buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl

Locatie:        Buitencentrum Sallandse Heuvelrug
                          Grotestraat 281 7441 GS Nijverdal
Datum:              Zaterdag en zondag 21 en 22 juli 2018 en zaterdag en zondag 18 en 19 augustus 2018
Aanvangstijd:   10.30 uur
Eindtijd:            16.30 uur
Telefoon:            0548-612 711
E-mail:                buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl