Jeugdnatuurclub De Sallandse Heuvelrug al drie jaar een succes.

27.08.2018

Ben je graag buiten? Vind jij dieren en planten leuk? Wil je meer leren over de zandhagedis? Vind jij de maan en de sterren ook zo mooi? Vind je pasgeboren lammetjes schattig? Kortom, ben je nieuwsgierig wat er allemaal buiten aan heel grote en kleine dingen te zien en te ontdekken valt? En ben je tussen de 8 en 12 jaar? Dan is Jeugdnatuurclub De Sallandse Heuvelrug echt iets voor jou.

De Jeugdnatuurclub is al drie jaar een groot succes. Eén keer in de maand (behalve juli en augustus) is er op woensdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur de jeugdnatuurclub. Twee vaste begeleiders nemen je mee naar steeds weer andere plekken! Verschillende organisaties zoals Natuurmonumenten, Natuurmuseum Holterberg, Sterrenwacht Hellendoorn, IVN Hellendoorn-Nijverdal en Staatsbosbeheer verzorgen om de beurt een middag. De Sterrenwacht Hellendoorn laat je van alles zien over het heelal. Natuurgidsen van het IVN nemen je mee in de wondere wereld van de vogels en wat dacht je van een spannende speurtocht bij het Natuurdiorama in Holten. De boswachters van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer nemen je mee voor een kijkje in het bos.
Op de website www.jeugdnatuurclubdesallandseheuvelrug.nl  vind je het programma en kun je je aanmelden. Je kunt je per keer aanmelden en dus kiezen waar je aan mee doet. Maar let op: per keer kunnen 20 kinderen meedoen en vol is vol. Surf dus snel naar onze website!