Uitzichtspunten

Vanaf deze plekken heeft u een fantastisch uitzicht over De Sallandse Heuvelrug. Bij mooi weer kunt u vanaf het uitzichtpunt op de Noetselerberg zelfs Zwolle zien. U bereikt dit uitzichtpunt 1 kilometer vanaf de parkeerplaats bij het Buitencentrum. Parkeren is niet toegestaan bij het uitzichtpunt.

Invaliden parkeerplaats

Voor invaliden en vergunninghouders is er een speciale parkeervoorziening bij het uitzichtspunt op de Noetselerberg. Ook voor 65+'ers bestaat de mogelijkheid hier te parkeren. Hiervoor heeft u wel een vergunning nodig. Er zijn twee soorten vergunningen, namelijk een dagvergunning en een jaarvergunning. Klik hier voor meer informatie over deze vergunningen en hoe u ze kunt verkrijgen. 

Vanaf de invalidenparkeerplats bij het uitzichtpunt is een speciale (goedgekeurde) rolstoelroute van ongeveer 500 meter. 

Ook is een rit met de Heideslak aan te bevelen! Lees hier meer. Een unieke mogelijkheid voor mensen die minder goed ter been zijn om te genieten van het bos en het prachtige uitzicht op de Noetselerberg.